مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یکی از روشهای مرسوم جهت کسب اقامت دائم استرالیا است و شمار زیادی از هموطنانمان هر ساله جزو متقاضیان این نو ویزا میباشند. اگر چه مهاجرت از طریق تخصص به استرالیا شرایط نسبتا سختی را دارد اما افرادی که از این طریق موفق به مهاجرت به استرالیا میشوند شرایط زندگی خوب و مرفه ی را در کشور استرالیا تجربه خواهند کرد و با توجه به تمهیداتی که دولت استرالیا برای مهاجرین قانونی وضع کرده است به سرعت با محیط جدید سازگار خواهند شد.
شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

شرایط وضع شده جهت ویزای اسکیل ورکر استرالیا را میتوانید از طریق صفحه امتیازبندی ویزای اسکیل ورکراسترالیا ملاحظه نمایید ولی بصورت اجمالی این شرایط عبارتند از :

شرایط سنی ( ۱۸ تا ۴۹ سال )
تسلط بر زبان انگلیسی ( حداقل آیلتس ۶ )
سوابق مرتبط کاری در استرالیا
سوابق مرتبط کاری با مدرک تحصیلی موجود در لیست مشاغل موردنیاز استرالیا
مدرک تحصیلی ( دیپلم به بالا )
تحصیل در استرالیا حداقل ۲ سال
مهارتهای همسر متقاضی ویزای اسکیل ورکر
گذراندن یک سال دوره های تخصصی


تذکر در مورد آیتم شماره ۴

مدرک تحصیلی شما باید در فهرست تخصص های مورد نیاز استرالیا قرار داشته باشد. جهت آگاهی از این موضوع میتوانید با شماره تلفنهای موسسه تداوم نسل سپید تماس گرفته و از وضعیت خود مطلع گردید و یا از طریق فرم ارزیابی آنلاین اقدام نمایید.هریک از ویژگیهای فوق امتیاز خاصی را شامل میشود و در صورت کسب ۶۰ امتیاز شما موفق به کسب اقامت دائم استرالیا از طرق ویزای ۱۸۹ خواهید شد و در صورتی که امتیاز شما ۵۵ باشد میتوانید از طریق ویزای ۱۹۰ اقدام نمایید و در صورت موفق شدن به کسب ۵۰ امتیاز میتوانید از شرایط ویزای کلاس ۴۸۹ بهرمند شوید. در ادامه توضیح مختصر در رابطه با کلاسهای فوق ارائه شده است.

ویزای ۴۸۹ یک ویزای موقت ۴ ساله است که می تواند به ویزای اقامت دائم استرالیا تبدیل شوداگر متقاضی شرایط لازم را (که شامل ۲ سال زندگی و کار در بدو ورود است) رعایت کند.
ویزای کلاس ۱۹۰

این نوع از ویزا در واقع یک ویزای امتیازی است و مربوط به افرادی است که میخواهند برای مهاجرت به استرالیا از حمایت(اسپانسر)ایالتی برخوردار شوند.
ویزای کلاس ۱۸۹

این حالت از ویزای مهاجرت استرالیا بهترین نوع ورود به خاک استرالیا میباشد، چراکه شما از همان ابتدا با اقامت دائم استرالیا وارد شده و به هیچ ایالت و شخص یا سازمانی وابسته نیستید

استرالیا برای متقاضیان ایرانی، دو نوع نیروی کار تخصصی را می پذیرد :
۱- دارندگان مدارک تحصیلی دانشگاهی

استرالیا اول جولای هر سال لیستی از رشته های تخصصی مورد نیاز خود را اعلام می کند که دارندگان مدارک تحصیلی مرتبط با این رشته ها می توانند در استرالیا پذیرفته شوند.

برای اطلاع از این رشته ها می توانید به سایت www.immi.gov.au/sol مراجعه نمایید. اگر تخصصی که شما دارید شامل این لیست نمی شود نا امید نشوید به لیست تخصص های مورد نیاز استان های استرالیا که در سال چندبار اپدیت می شود، نیز مراجعه کنید. از لینک های زیر می توانید لیست تخصص های هر استان را مشاهده نمایید:

– کانبرا :http://canberrayourfuture.com.au/portal/migrating/article/act-occupation-lis

– سیدنی : http://www.business.nsw.gov.au/__data/assets/pdf_file/0019/25147/NSW-State-Occupation-List.pdf

– ایالت نورترن تراتوری: http://www.australiasnorthernterritory.com.au/Working/bsm/nt-nominated-general/Pages/sol.aspx

– آدلاید :www.migration.sa.gov.au/node/176

– ملبورن : www.liveinvictoria.vic.gov.au/visas-and-immigrating/occupation-lists

– پرت : http://www.migration.wa.gov.au/skilledmigration/Pages/Occupationsindemand.aspx

– کویزلند : http://migration.qld.gov.au/wp-content/uploads/pdf/occupation-list-489-visa.pdf
http://migration.qld.gov.au/wp-content/uploads/pdf/occupation-list-190-visa.pdf

تذکر : استرالیا دانشگاه ها و موسسات ایران را به دو گروه درجه ۱ و درجه ۲ طبقه بندی کرده است. بر اساس این تقسیم بندی مدارک تحصیلی صادره از دانشگاه های درجه ۱ معادل همان مدرک در استرالیا می باشند و مدارک تحصیلی صادره از دانشگاه ها و موسسات درجه دو، معادل مدرک یک سطح پایینتر در استرالیا می باشند . به عنوان مثال مدرک لیسانس از دانشگاه درجه ۲ معادل مدرک فوق دیپلم در استرالیا است.

باتوجه به این رتبه بندی ، متقاضی باید مدرک معادل مورد پذیرش شغل مورد نظر را دارا باشد.

مهاجرت به استرالیا

۲- دارندگان مدارک فنی و حرفه ای

شامل افرادی می شود که مدرک فنی و حرفه ای از وزارت کار داشته باشند، یا دارای مدرک فوق دیپلم در رشته های فنی و یا فارغ التحصیل هنرستان های فنی باشند.
رشته های فنی مورد پذیرش استرالیا در حال حاضر شامل این رشته ها است :
۱-برق، مکانیک و نقاشی اتومبیل
۲ – نجاری و کابینت سازی
۳ – برق گرایش صنعتی و گرایش عمومی
۴- الکترونیک
۵- لوله کشی
۶- جوشکاری
۷- آهنگری